Enginyeria Larix

Història de l'empresa

A principis de l’any 1976 un grup de tècnics de Manresa, de diferents especialitats i vinculats a empreses de diferents sectors industrials, constitueixen la "S.A. de INGENIERIA LARIX".

1976

Alguns dels socis aporten la seva experiència d’anys en oficina tècnica, adquirida en la multinacional Pirelli, establerta a la ciutat des de l’any 1921. L’activitat de l’empresa a l’inici és multidisciplinar, i es va fent tot el que la petita i mitjana indústria necessita d’enginyeria industrial i civil.

Durant la dècada dels 80 s’amplia l’activitat de l’enginyeria, quedant estructurada en una secció de desenvolupament de projectes de màquines especials i instal·lacions, essencialment per la fiabilitat en el sector de l’automòbil, i en una altre secció que inclou tota l’enginyeria en general: instal·lacions, obra civil, construcció industrial, urbanització i enginyeria legal.

1985

2000

Durant aquests anys s’han realitzat projectes d’obres i instal·lacions molt diversos. Entre ells, cal esmentar treballs diversos per a les administracions municipal, comarcal, i autonòmica, projectes d’oficines bancàries, projectes d’instal·lacions hospitalàries i projectes diversos per a centenars de clients de diferents sectors.

Renovació de la imatge corporativa, canvi de local per la nova seu d’oficines, creació i disseny per la innovació tecnològica de mòduls prefabricats www.ModularX.es, creixement amb la incorporació de nous tècnics, consecució de la ISO’s 9:001 i 14:001.

2022

Filosofia empresarial

Gràcies al nostre equip multidisiplinar de profesionals experimentats podem aconseguir fites complexes amb gran resolució, solvència i diferenciació.

Adaptació

Capacitat d’adaptació, i de resolució de les diferents inquietuds dels clients.

Proximitat

Una empresa de proximitat amb els diferents clients, que els ha anat fidelitzant pel tracte i resultats obtinguts.

Resolució

Oferiment d’un servei integral d’enginyeria.

Solvència

Amb intervencions a mida, mantenint els criteris bàsics i objectius i obtenint un tracte directe amb el tècnic responsable de cada departament.

Els nostres valors

Organització
dinàmica

Amb la nostre organització de treball dinàmica i amb persones qualificades en diferents àmbits, obtenim comportaments per respondre diferents situacions, oferint les millors solucions per el nostre client.

Treball en
equip

El treball en equip ens multiplica i obtenim diferents comportaments per resoldre les situacions que ens planteja el client. Afrontem les indeterminacions amb contundència per oferir la millor solució per el nostre client, tant tècnica com econòmica.

Constanment
innovant

Ens reciclem per obtenir la informació de primera mà dels nous canvis tecnològics, oferint al nostre client l’opció més innovadora.

Atenció
personalitzada

Sabem que cada client és diferent, ens adaptem a les seves necessitats amb un tracte personalitzat.

Els nostres clients

Treballem per a centenars de clients de diferents sectors.